Visum nodig voor Dubai?

Visum voor Dubai?

 

Er is een visum nodig voor Dubai. Wanneer je op de luchthaven van Dubai aankomt krijg je door middel van een stempel in je paspoort een gratis visum voor maximaal 30 dagen. Wil je langer dan 30 dagen in Dubai verblijven? Je gratis visum kan eventueel verlengt worden met weer 30 dagen. Wil je meer informatie over het aanvragen van een visum voor een langere periode in Dubai? Neem dan contact op met de Ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten in Den Haag.

 

Paspoort Visum

 

Wanneer je naar Dubai reist of op vakantie gaat heb je een paspoort nodig. Er wordt geadviseerd dat je paspoort minimaal nog zes maanden geldig is. Het kan namelijk voor komen dat een bestemming een geldigheid handhaven. 

Voor meer informatie over de geldigheidsduur van je paspoort en meer informatie over visa in Dubai kun je contact opnemen met het de ambassade van de Verenigde Arabische Emiraten in Den Haag.